Heronderhandeling huurcontract

Heronderhandeling van uw huurcontract

Bespaar geld door aan het einde van elke huurperiode te onderhandelen over uw huurcontract. Besparingen van 20% tot 40% op de huurkosten zijn -ook in de huidige markt -geen uitzonderingen.

 

Zakelijke huurcontracten hebben vaak een eerste looptijd van vijf of tien jaar met aansluitend een stilzwijgende verlenging voor telkens vijf jaar. Het is uitermate zinvol om voor het aflopen van elke huurtermijn de voorwaarden voor verlenging te heronderhandelen in plaats van stilzwijgend uw huurcontract te verlengen.

 

Uw huurcontract bepaalt in grote mate de waarde van het vastgoed en daarom is uw handtekening onder een nieuw contract de verhuurder heel wat waard. Besparingen van 20% tot 40% op de huurkosten zijn ook in de huidige markt geen uitzondering. Huurdersland onderhandelt voor u over nieuwe commerciële uitgangspunten, huurverlaging, verbeterde huurvoorwaarden op basis van een huurdersvriendelijk contract, flexibilisering van de einddatum of een aanpassing van het aantal vierkante meters dat u wilt huren.

Waarom kiezen voor Huurdersland?

Kostenbesparingen oplopend tot 20% of zelfs 40%

Actuele juridische en commerciële kennis van huurcontracten

Actuele kennis van de nationale en lokale vastgoedmarkt

Met Huurdersland als mediator is uw relatie met de verhuurder/eigenaar gewaarborgd

Contractonderhandeling gericht op de hele huurperiode

Prestatie gerichte beloning

Uiterst tevreden klanten