Huurdersland adviseert Viisi bij aanhuur nieuwe kantoorruimte

Huurdersland adviseert Viisi bij aanhuur nieuwe kantoorruimte

Viisi, een jong en snel groeiend bedrijf in de financiële dienstverlening gaat voor ruim 900 m² kantoorruimte huren aan het Surinameplein 124 in Amsterdam.

Het bedrijf was na 4 jaar groei te klein geworden voor hun pand op de Overtoom en dringend op zoek naar een nieuwe locatie voor haar vestiging in Amsterdam. Op een schitterende locatie, nog geen 10 minuten van hun vorige kantoor vandaan, hebben ze een nieuw onderkomen gevonden. Naast de extra ruimte is Viisi nu nog beter bereikbaar. Het nieuwe kantoor bevindt zich direct naast de ringweg A10 West, en is tevens uitstekend bereikbaar met Openbaar Vervoer.

Het markante gebouw uit 1991 is goed zichtbaar met gevels opgetrokken uit lichtkleurige bakstenen. Met het Vondelpark op slechts 5 minuten afstand en voorzieningen in de directe omgeving als winkels, cafe’s, restaurants en sportclubs zit Viisi op een fijne plek waar ze de komende jaren hun klanten weer perfect kunnen ontvangen, verder groeien en nieuwe hoogtepunten beleven.

Huurdersland behartigde de belangen van Viisi, voerde namens hen de onderhandeling met de eigenaar en verzorgde de feitelijke contractvorming met huurdersvriendelijke bepalingen.

Tags: