Incassade huurt kantoorruimte in Apeldoorn

Incassade huurt kantoorruimte in Apeldoorn

Incassade huurt per 1 januari 2014 kantoorruimte in kantoorgebouw La Tour in Apeldoorn. Incassade Deurwaarders en Incasso regelt deurwaarders- en incassozaken in heel Nederland. Naast de locatie Apeldoorn werkt de organisatie vanuit een viertal andere vestigingen in het land.

‘La Tour’ omvat ca. 14.500 m² kantoorruimte en is 21 verdiepingen hoog. Het kantoorgebouw kenmerkt zich door een hoge kwaliteit en uitstekende bereikbaarheid. Eigenaar NSI gaat het kantoor komend jaar transformeren tot ‘Het Nieuwe Kantoor’. Het Nieuwe Kantoor is een inspirerende omgeving met stijlvolle werkplekken, vergader- en kantoorruimte, een eigen Grand Café en veel uiteenlopende diensten.

Huurdersland adviseerde Incassade bij de zoektocht naar de geschikte locatie, voerde namens de huurder de onderhandeling en verzorgde de feitelijke contractvorming. Naast een uitstekend onderhandelingsresultaat is er door Huurdersland ook een huurdersvriendelijker ROZ huurcontract afgesloten met o.a. fixed-price servicekosten. Een eindresultaat waar Incassade zeer over te spreken is.