Nieuwe huurder in voormalige bibliotheek Maastricht

Nieuwe huurder in voormalige bibliotheek Maastricht

Heer Medisch centrum Maastricht heeft overeenstemming bereikt met de gemeente Maastricht over de huur van de voormalige bibliotheek Heer op de Concordiastraat 1 te Maastricht met een oppervlakte van circa 290m². De bibliotheek was in zijn huidige vorm te groot geworden voor de locatie. Heer Medisch centrum Maastricht gaat zijn praktijk van ongeveer 210m² VVO vestigen in het unieke pand, tussen het groen en met de apotheek op loopafstand. De nieuwe locatie ligt hemelsbreed iets meer dan 100 meter verwijderd van de huidige praktijkruimte.

De resterende ruimte zal blijven dienen als uitgiftelocatie voor de bibliotheek van Centre Ceramique en wordt door Heer Medisch Centrum aan de bibliotheek in onderhuur gegeven. Een unieke samenwerking tussen de betrokken partijen.
Huurdersland heeft Heer Medisch centrum Maastricht geadviseerd bij de huur van de nieuwe locatie. Ze voerde namens de huurder de onderhandeling en verzorgde de feitelijke contractvorming met de gemeente en Bibliotheek Centre Ceramique.