Huurcontract van kantoorruimte opzeggen/beëindigen

Ook u kunt als huurder bij beëindiging van uw huurcontract geld besparen. Bij het opzeggen van uw huurcontract, door leegstand of verhuizing, zorgt Huurdersland door kundig onderhandelen voor een minimale besparing van 25% ten opzichte van de totaal resterende huurverplichtingen.

 

Wat komt er kijken bij het opzeggen van het huurcontract?

Het opzeggen van huurcontracten voor kantoorruimte bestaat uit twee delen: de afkoop van de resterende huurverplichtingen- en/of servicekosten (bij voortijdig vertrek) en de onderhandeling over de wederopleveringsverplichtingen. De wederopleveringsverplichtingen zijn de verplichtingen die voortkomen uit het huurcontract zoals de verplichting tot verwijdering van de aangebrachte inrichting: tapijt, scheidingswanden en ICT-voorzieningen

Waarom moet u kiezen voor Huurdersland?

Huurdersland heeft de commerciële vaardigheden en juridische kennis in huis om de beëindiging tegen zo laag mogelijke kosten voor de huurder te organiseren. Indien noodzakelijk werkt Huurdersland samen met gespecialiseerde slopersbedrijven die bij een eventuele verwijdering van het aanwezige inbouwpakket kostenbesparend en duurzaam te werk gaan.

Voordelen van opzeggen van uw huurcontract door Huurdersland:

  • Beëindiging van huurcontracten tegen de laagst mogelijke kosten voor de huurder;
  • Huurdersland verzorgt de volledige contractueel juridische afhandeling;
  • Geen open einden, geen eindafrekening servicekosten of inhouding bankgarantie door verhuurder;
  • Heldere ‘fixed price’ beloningsstructuur;
  • Uiterst tevreden klanten.