Vijfjarige bestaan Huurdersland

Vijfjarige bestaan Huurdersland

Afgelopen maand heeft Huurdersland haar vijfjarige bestaan mogen vieren. Een voor ons heugelijk moment dat zeker niet zonder slag of stoot is bereikt. In 2010 besluiten Pim Bettenhaussen en Rommert Mulder hun krachten te bundelen, wat het begin betekent van Huurdersland, dé onafhankelijke huisvestingsadviseur voor zakelijke huurders.

Huurdersland heeft in de vijf jaar dat het bestaat al meer dan 200 projecten afgerond en tientallen zakelijke en non-profit partijen ondersteund bij het komen tot strategische huisvestingsoplossingen en de feitelijke uitvoering van (her)onderhandelingen van huurcontracten en/of de beëindiging daarvan.

Terugkijkend op deze vijf mooie jaren, waarin hard gewerkt werd om doelen te bereiken, beklom team Huurdersland in september de Mont Ventoux. De “kale” berg van bijna mythische proporties deed zijn naam en wielrenclichés alle eer aan. De ontlading en euforie bij het bereiken van de top waren des te groter.

Naast de sportieve prestatie heeft Huurdersland ter ere van dit jubileum ook nog vakinhoudelijke inspanning geleverd. In de afgelopen periode is er door ons hard gewerkt aan het Huurdersland ABC. Dit is een online woordenboek met praktische tips en tricks die bij het afsluiten, heronderhandelen of beëindigen van huurcontracten zeer van pas komen. Het woordenboek is vrij beschikbaar en te gebruiken door iedereen die hier in zijn of haar werkveld mee te maken heeft.

Tenslotte willen we via deze weg alle klanten en zakelijke relaties bedanken voor een prettige samenwerking in de afgelopen vijf jaar. Het succes en de tevredenheid van onze klanten dragen bij aan ons succes en de groei van Huurdersland. Op naar de volgende top!