Winkelruimte huren?

Wilt u winkelruimte huren? Huurdersland helpt bij het vinden van passende winkelruimte. Huurdersland begeleidt het gehele huurtraject: van de bezichtiging tot de feitelijke huur en van de commerciële onderhandelingen tot aan de contractvorming.

Waarom begeleiding bij winkelruimte huren?

Wilt u winkelruimte huren dan is er goed nieuws. Het aanbod van winkelruimte is de afgelopen jaren enorm toegenomen terwijl de vraag ernaar, uitgezonderd de A-winkellocaties, sterk is afgenomen. Hierdoor zijn met name voor de B- en C-locaties de huurprijzen sterk gedaald. Huurdersland verwacht dat de verstrekte kortingen om huurders van winkelruimte te binden door middel van het geven van een huurvrije periode, huurprijsverlaging, investeringsbijdrage, huurdersvriendelijke contracten, omzet gerelateerde huur en flexibele contracten in de komende jaren alleen maar verder zullen toenemen, oplopend tot 20%-50% van de huidige markthuurprijzen. Maar ook huurovereenkomsten met omzet gerelateerde huur, flexibele huurtermijnen en huurdersvriendelijke contracten zullen hierdoor meer gerealiseerd kunnen worden.

 

Een slimme huurder profiteert hiervan. De huidige crisis op de winkelruimte markt biedt de huurder de mogelijkheid zijn kosten aanzienlijk te verlagen en een huurdersvriendelijk contract af te sluiten waardoor het huurgenot voor de huurder voor nu en de toekomst gegarandeerd is.

Winkelruimte huren: waarom moet u kiezen voor Huurdersland?