Advies nodig bij het afsluiten van een zakelijk huurcontract?

Advies nodig bij het afsluiten van een zakelijk huurcontract? Huurdersland helpt bij het vinden van passende bedrijfsruimte. Huurdersland begeleidt het gehele huurtraject: van bezichtiging en de commerciële onderhandeling tot het opstellen van een huurdersvriendelijk huurcontract en de feitelijke sleuteloverdracht van de gewenste locatie.

 

Waarom begeleiding bij het afsluiten van een zakelijk huurcontact?

Het aanbod van bedrijfsruimte is enorm toegenomen terwijl de vraag ernaar volledig is opgedroogd. Hierdoor zijn de huurprijzen sterk gedaald. Huurdersland verwacht dat de verstrekte kortingen om huurders te binden door middel van het geven van een huurvrije periode, huurprijsverlaging, investeringsbijdrage, verhuisvergoeding etc. in de komende jaren alleen maar verder zullen toenemen, oplopend tot 25%-50% van de huidige markthuurprijzen.

 

Een slimme huurder profiteert hiervan. De huidige crisis op de bedrijfsruimtemarkt biedt de huurder de mogelijkheid zijn kosten aanzienlijk te verlagen en een huurdersvriendelijk huurcontract af te sluiten waardoor het huurgenot voor de huurder voor nu en de toekomst gegarandeerd is.

 

Waarom moet u kiezen voor Huurdersland bij het afsluiten van een zakelijk huurcontract?

  • Besparing van 20%-70% t.o.v. van de huidige vraag huurprijzen mogelijk;
  • Kennis van nationale en lokale markten;
  • Gebruik van huurdersvriendelijk huurcontract;
  • Prestatie gerichte beloning;
  • Uiterst tevreden klanten.